Boka föredrag

Följeslagarna kommer gärna till din församling, skola eller organisation och berättar om situationen i Palestina och Israel utifrån egna upplevelser och möten.

Nu är Hanna (Uppsala), Harumi (Stockholm), Lina (Göteborg), Josefin (Stockholm) och Märit (Stockholm) hemma igen. De vill gärna berätta om sina erfarenheter som följeslagare.

Grupp 78 är hemma efter tre månader i fält som följeslagare. Nu vill de komma ut och berätta (eller erbjuda digitala möjligheter för föredrag och möten). Mejla till seappi@skr.org för att komma i kontakt med följeslagare från din aktuella ort.

Titta gärna på vilka följeslagare som är ute för närvarande eller vilka som nyligen kommit hem. I presentationen står det vilken ort de kommer från och var de varit placerade.

Från Sverige har mer än 300 följeslagare rest ut sedan Ekumeniska följeslagarprogrammet startade 2002. Efter hemkomsten ingår ett informationsuppdrag.

Maria (Örnsköldsvik), Birgit (Vårgårda), Josefin (Uppsala) och Carl (Göteborg/Stockholm) i grupp 77 vill också dela med sig av sina erfarenheter som följeslagare.